Μισοβρεγμένος
- mitsosub
- Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Φώτου
Re: Μισοβρεγμένος
ωραίο ψάρι ρε φίλε ,
εγώ έχω μεγάλο θέμα με το πρωινό ειδικά όταν κανονίζω με παρέα με πιάνει άγχος με αποτέλεσμα να μήν μπορώ να κοιμηθώ
εγώ έχω μεγάλο θέμα με το πρωινό ειδικά όταν κανονίζω με παρέα με πιάνει άγχος με αποτέλεσμα να μήν μπορώ να κοιμηθώ
μασκα δεν εχω να γυρνώ
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια αποχη να τρυγώ
της θαλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια αποχη να τρυγώ
της θαλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο
Μια χαρά είναι και το ένα.
Κοίτα αν πιάνω ψάρι με τα καλτσάκια βρεγμένα θα είμαι τέλεια.
Θα απολαμβάνω μετά.
Ποιος ξέρει μπορεί να πάω και σε κομμάτια με ορατότητες.
Καλά εσύ ελάχιστες είναι οι φορές που έχεις πάει για ψάρεμα.matador23 έγραψε: ↑Πέμ 04 Ιούλ 2024, 15:22ελαχιστες οι φορες που είχα τη τυχη να ειμαι στη θαλασσα , τετοιες ώρες με βαρκα ...
Πιστευω ειναι απο τις ομορφότερες εμπειριες που μπορει να εχει ενας ανθρωπος!
Απλα ηρεμη η ψυχη σου
Γοια τον Χαρη δε σχολιαζω...εχουμε τον Αντωνη με τις κοκκινες και αυτουνου με τα γοφαρια
Επίσης σιγά το ψάρι.
Με καλό να βραχείς Γιώργη.γιωργος 21 έγραψε: ↑Πέμ 04 Ιούλ 2024, 17:06Έτσι ακριβώς και εγώ γι'αυτό τον λόγο περιμένω να έρθει ο χειμώνας μήπως και καταφέρουμε καμία βουτιάstelarasA'MAK έγραψε: ↑Πέμ 04 Ιούλ 2024, 09:45Όλο μισές δουλειές κι εσυ
Πρωινό ψάρεμα..τώρα που το παιδί είναι μικρό..μετά θα το ξεχάσεις
Και εμένα με πιάνει ακόμα άγχος για το ξύπνημα μετά από τόσα χρόνια,αλλά φορές που δεν έχω πάει είναι γιατί βαρέθηκα να σηκωθώ και όχι γιατί αποκοιμήθηκα.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι..... λες να γερνάω?thalassa50 έγραψε: ↑Τετ 03 Ιούλ 2024, 16:17Πω πω,5,30 εγέρθητι αναρωτιεμαι πως το καταφερνα καποτε αυτο
Πραγματι η καλυτερη ωρα για ψαρεμα αλλα!!!!!!
Μπραβο για το ψαρι εκπληξη
Μονο έναν εδωμέσα έχω δει να ξυπναεί τετοιες ώρες για να πάει στη δουλεια καθε μερα χωρίς να είναι ένστολος . Μερικές φορές ξυπνάει και εμένα με 5-10 τηλέφωνα για να πάμε για ψάρεμα.
Ελευθερες Παραλίες για Ολους! https://www.facebook.com/groups/293254203200685/
Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική αναγκαστικά ξυπνάς.mike_m έγραψε: ↑Δευ 08 Ιούλ 2024, 18:14και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι..... λες να γερνάω?thalassa50 έγραψε: ↑Τετ 03 Ιούλ 2024, 16:17Πω πω,5,30 εγέρθητι αναρωτιεμαι πως το καταφερνα καποτε αυτο
Μονο έναν εδωμέσα έχω δει να ξυπναεί τετοιες ώρες για να πάει στη δουλεια καθε μερα χωρίς να είναι ένστολος . Μερικές φορές ξυπνάει και εμένα με 5-10 τηλέφωνα για να πάμε για ψάρεμα.
-
Τα πολλά παιδιά προσέχονται μεταξύ τους αντί να προσέχουν οι γονείς μόνο ένα
Ιδίως αν βγαίνου σειριακά, σαν από γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων
Οπότε λογικά μένει χρόνος για ψάρεμα
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Ας τα mike απο εκει που βρεξει χιονισει η να ριχνει κεραυνους εγω πηγαινα για ψαρεμα ,τωρα βγαινω βεραντα να δω αν εχει κανα συννεφάκι που λεει ο λογος:Dmike_m έγραψε: ↑Δευ 08 Ιούλ 2024, 18:14και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι..... λες να γερνάω?thalassa50 έγραψε: ↑Τετ 03 Ιούλ 2024, 16:17Πω πω,5,30 εγέρθητι αναρωτιεμαι πως το καταφερνα καποτε αυτο
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
Ναι αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα.ichthyologist έγραψε: ↑Τετ 10 Ιούλ 2024, 12:25Τα πολλά παιδιά προσέχονται μεταξύ τους αντί να προσέχουν οι γονείς μόνο ένα