Γευστικές προτάσεις και τρόποι μαγειρέματος θηραμάτων
-
profil3r_
- Ονοματεπώνυμο: Angelos
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από profil3r_ » Δευ 06 Σεπ 2021, 12:05
mike_m έγραψε: ↑Δευ 06 Σεπ 2021, 11:59
profil3r_ έγραψε: ↑Παρ 06 Αύγ 2021, 12:29
tas έγραψε: ↑Παρ 06 Αύγ 2021, 10:58
Εχει γεμισει η θαλασσα γερμανους. Μερικοι φτανουν τα 600 με 700 γραμ. Ποτε δεν εχω πιασει γιατι αφενος εχω διαβασει οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αφετερου θελουν γδαρσιμο. Αν ομως γευστικα αξιζει ο κοπος (για το γδαρσιμο γιατι η συλληψη ειναι ευκολη) τοτε να τους κυνηγαμε. Τι γνωμη εχετε? Εχετε δοκιμασει ποτε?
Φίλε σε μας εδώ στην Κύπρο χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης, τους κυνηγάνε όλοι. Στο τηγάνι είναι εξαιρετικότατοι, δεν ξέρω για ποιό λόγο θεωρούνται χάλια γευστικά στην Ελλάδα.
Α και παρεμπιπτόντως δεν θέλουν γδάρσιμο.
Αθλιο ψάρι η κουρκουνα. Αμα έχεις φάει χτενάκι και μπαρμπουνάκι τηγανητό, ο γερμανός δε σου λέει τίποτα....
Εδώ θεωρείται σουπερ έδεσμα και η τιμή του είναι αντίστοιχη για πρώτο ψάρι.
Στη Λαρνακα ένας φίλος μου είπε οτι κάνουν εισαγωγή γερμανους από Κρητη.
Γούστα είναι αυτά τί να πω...

"When we go to the ground, you are in my world. The ground is the ocean, I am the shark, and most people don't even know how to swim."
-
DimitrisCh
από DimitrisCh » Πέμ 09 Σεπ 2021, 00:33
Κι εγώ δοκίμασα γερμανό από περιέργεια και μου άρεσε. Μάλιστα στο τραπέζι υπήρχαν σκάροι, σαργοί κι ένα λαβράκι και η σύζυγος βρήκε τα γερμανάκια ως καλύτερα!
Βρήκα κι εγώ λόγο να τους χτυπάω! Έχει και άφθονους εδώ στα Χανιά!
-
gsim
- Site Admin
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Σημ.
από gsim » Πέμ 09 Σεπ 2021, 11:20
DimitrisCh έγραψε: ↑Πέμ 09 Σεπ 2021, 00:33
... Μάλιστα στο τραπέζι υπήρχαν σκάροι, σαργοί
κι ένα λαβράκι και η σύζυγος βρήκε τα γερμανάκια ως καλύτερα!
Απίστευτο!
-
ferrari44
από ferrari44 » Κυρ 27 Οκτ 2024, 20:01
Αν ψάχνετε για συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής και θέλετε να οργανώσετε τις αγαπημένες σας σε ηλεκτρονική μορφή, μην διστάσετε να ρωτήσετε! Μετατρέψτε τις συνταγές σας από PDF σε εικόνες μέσω του https://................, για εύκολη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να κρατάτε τις σημειώσεις σας τακτοποιημένες και να μοιράζεστε συνταγές με φίλους!
Edit από ΟΔ .
Αποκλεισμός μέλους για spam