NEMO1 έγραψε:Διαβασα τους κανονισμους σας,και επιλεγω να μεινω γιατι ειναι ενα φορουμ που μου αρεση,αλλα εσυ ΔΕΝ μπορεις να μου πεις,η να μου υποδειξεις το ποσο θα ριξω την τιμη,αυτο ειναι καθαρα δικο μου,και ΜΟΝΟ,δικαιωμα.
Αυτο ειναι που με ενοχλει στον συγκεκριμενο κανονισμο,και πιστευω οτι πρεπει να διαμορφωθει διαφορετικα.
Καλημερα !!!!!
προκαταβολικα θελω να ζητησω συγνωμη ,και δεν θελω να θεωρηθει τιποτα προσλητικο σε οτι γραψω!!!!
θα πω την αποψη μου που ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα συμφωνησουν και καποιοι οχι!!!!!
μηπως πρεπει να σεβαστουμε τους κανονες που θετει ο δημιουργος ?????????
αν δεν μας αρεσει κατι ..........απλα πας αλλου
ο διαχειρηστης λεει:: δεν ειμαστε καταστημα αγοραπωλησεων, σεβομαστε εσας και ακολουθουμε αυτην την πολιτικη στο φορουμ για τις αγορες -πωλησεις!!!! Δεν σας αρεσουν οι κανονες ??????? βαλτε τη αγγελεια σας σε αλλο φορουμ !!!!!!
εχω ειδη εκφραση την αποψη στον διαχειρηστη οτι δεν ειναι δικαιος απεναντη σε ολους γιατι καποια up του ξεφευγουν , και αυτο δεν σημαινει οτι καποιοι απο εμας πρεπει να του το επισημαινουμε!!!!
δεν ειναι κανεις απο εμας χαφιες!!!!
και κλεινωντας θα πω και παλι συγνωμη επειδη διαλεξα αυτην την παραθεση και δεν εκανα μια απλη ανακοινωση