🔱 Διήμερη Εξόρμηση για Ψαροντούφεκο με Ιδανικό Φινάλε… στη σχάρα! 🔥

Μια φωτογραφία είναι 1000 λέξεις.Ενα βίντεο πόσες λέξεις είναι ?
SpearfishingOdyssey

🔱 Διήμερη Εξόρμηση για Ψαροντούφεκο με Ιδανικό Φινάλε… στη σχάρα! 🔥

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpearfishingOdyssey » Τετ 03 Απρ 2024, 23:49

Καλησπέρα σε όλους!

☀️ Μοιράζομαι μαζί σας την τελευταία μου ψαροντουφεκική περιπέτεια! Αυτή τη φορά, βρίσκομαι για μια διήμερη εξόρμηση στην όμορφη Χαλκιδική, με σκοπό να βουτήξω σε δυο διαφορετικά μέρη.

🌊 Για την πρώτη μέρα, επέλεξα έναν κόλπο με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ειδικά στο off road κομμάτι της διαδρομής. Είναι ένα γνωστό μέρος στους ψαροντουφεκάδες της περιοχής, προσφέροντας δυνατότητα τόσο για ρηχές όσο και βαθιές βουτιές. Έκανα αρκετές προσπάθειες χωρίς πολλές συναντήσεις, αλλά το «απρόβλεπτο» είναι κομμάτι της γοητείας του χόμπι μας…

🐟 Την επομένη, επισκέφτηκα ένα γνώριμο ρηχό μέρος, με σκοπό να πιάσω τουλάχιστον αλλά δυο ψάρια για το οικογενειακό μας τραπέζι, τα οποία κατάφερα να εξασφαλίσω μέσα σε λίγα μόλις καρτερία. Έχοντας χρόνο στη διάθεσή μου, αποφάσισα να ψαρέψω για λίγο ακόμη, πιάνοντας ένα ωραίο λαβράκι με μια γρήγορη βολή από την επιφάνεια.

⏳ Σε λιγότερο από μια ώρα, η ψαροβελόνα μου είχε αρκετά ψάρια για ένα νοστιμότατο τραπέζι - η μαγεία του απρόβλεπτου στο ψαροντούφεκο! Είναι από τις φορές που η θάλασσα σε εντυπωσιάζει με τις εκπλήξεις της.

🍽️ Το κυριακάτικο τραπέζι μας γέμισε με φρέσκο ψάρι και η εξόρμηση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

phpBB [video]

Επιστροφή στο “Video & Eξοπλισμός βίντεο”