Ξεμουδιασμα
- johndrama
- Ονοματεπώνυμο: Ioannis Draminos
Ξεμουδιασμα
Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα μια βουτιά στα αγαπημένα μου ρηχοτοπια από το ξημέρωμα ως τις μια το μεσημέρι με πολλές όμως αστοχίες λόγω αδυναμίας του καινούριου κατά τ άλλα gorilla.Το όπλο είναι rayo 90με ίσια pathos 130 6.5αρα με μύτη αιθέρα... πήρα καινούρια 17,5αρια 24 εκ όπως λέει και η εταιρεία όπως κάνω κάθε χρόνο τα έβαλα και μια σπαστη καμπάνα δετη για καλύτερα αποτελέσματα αλλά μάταια στις μακρινές βολές τζιφος εκεί που πέρσι με ίδια λάστιχα έριχνα με κλειστά μάτια τώρα τίποτα έπρεπε να αφήσω τα ψάρια να πλησιάσουν πολύ για να τα κρατήσω.Ολα τα ψάρια τα πήρα το πολύ ένα με ενάμιση μέτρο.
Τωρα τι κάνω ;να τα κοντυνω ένα κλικ και να δοκιμάσω;ή να πάρω 19αρια ;μήπως τα άλλαξαν τη παρτίδα;τα έκαναν πιο μαλακά;η αλήθεια είναι ότι πολύ εύκολα οπλίζονται.Να παραγγείλω ξανά ίδιο 17.5αρι μήπως τράβηξα λαχείο και έπεσα σε ελαττωματικό; Τα ψάρια όλα μοιράστηκαν σε συγγενείς και φαγώθηκαν φρέσκα.
Τωρα τι κάνω ;να τα κοντυνω ένα κλικ και να δοκιμάσω;ή να πάρω 19αρια ;μήπως τα άλλαξαν τη παρτίδα;τα έκαναν πιο μαλακά;η αλήθεια είναι ότι πολύ εύκολα οπλίζονται.Να παραγγείλω ξανά ίδιο 17.5αρι μήπως τράβηξα λαχείο και έπεσα σε ελαττωματικό; Τα ψάρια όλα μοιράστηκαν σε συγγενείς και φαγώθηκαν φρέσκα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ή του ύψους ή του βάθους βουνο-θαλασσα
Re: Ξεμουδιασμα
Καλησπέρα
Μια χαρα ξεμούδιασες
Οσο για τα λάστιχα, ακόμη και διαφορετικες παρτίδες μπορουν να εχουν διαφορά. Εγώ για πιο γρήγορες βολές, θα εβαζα ειτε 2,25 βέργα ειτε τα 18αρια gold της apnea ή αν δεν τα βρεις 18αρια gorilla
Μια χαρα ξεμούδιασες
Οσο για τα λάστιχα, ακόμη και διαφορετικες παρτίδες μπορουν να εχουν διαφορά. Εγώ για πιο γρήγορες βολές, θα εβαζα ειτε 2,25 βέργα ειτε τα 18αρια gold της apnea ή αν δεν τα βρεις 18αρια gorilla
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
- johndrama
Υπάρχουν ακόμα τα gold;νόμιζα πως πλέον υπάρχουν μόνο τα maximus gorilla . Μάλλον θα έτυχα σε παρτίδα μαλακωσια γιατί πέρσι όταν είχα βάλει τα maximus πρώτη φορά είχα ενθουσιαστεί θυμάμαι.
- stelarasA'MAK
Κοντυνε τα.
Και βλέπεις.
Και βλέπεις.
ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ......
Αν δεν βρεις λυση, πες μου να σου στειλω κατι 19ρια seac.ταϊσμένα αναβολικά
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
- johndrama
Θα κόψω ένα πόντο και βλέπουμε...
Η επόμενη λύση θα είναι 19αρια και γερό σφίξιμο το χέρι στη βολή απλά εκεί χάνεις ακρίβεια.
Σίγουρα υπάρχουν πολλά καλά, ποιοτικά λάστιχα σήμερα. Τα Gold 18άρια πάντως, τα λάτρεψα οταν με αυτά οπλισμένα 1η σκάλα ( γιατί ήταν λιγο φαγωμενα στα ρακορ!) με ενα μονολαστιχο Rayo 110, πήραμε μεσα σε μια ώρα 2 καρτερίσιες συναγρϊδες 6 και 6,5 κιλά.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
Και γω αυτό θα έκανα και αν υπάρχει και καμιά 130 /6,25 βέργα, θα ήταν καλύτερο το πάντρεμα νομίζω.
- johndrama
Ωραίες εποχές στο 90με 6αρα έπαιρνα ότι σημάδευα αλλά στη πρώτη επαφή με βραχυα πήγαινα για βέργαΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε: ↑Πέμ 10 Οκτ 2024, 09:59Σίγουρα υπάρχουν πολλά καλά, ποιοτικά λάστιχα σήμερα. Τα Gold 18άρια πάντως, τα λάτρεψα οταν με αυτά οπλισμένα 1η σκάλα ( γιατί ήταν λιγο φαγωμενα στα ρακορ!) με ενα μονολαστιχο Rayo 110, πήραμε μεσα σε μια ώρα 2 καρτερίσιες συναγρϊδες 6 και 6,5 κιλά.
Αυτό το σεταπ ποτέ δεν μου έκατσε πραγματικά η αλήθεια είναι πως έχω ίσως το δοκιμάσω πριν κόψω το λάστιχο.Εχω απόθεμα demca.
- dread.dcs
- Ονοματεπώνυμο: Ανδρεάδης Γιώργος
Πιστεύω η 6,5άρα βέργα θέλει 19άρι. Δεν χάνει καθόλου σε ακρίβεια., το αντίθετο.
Κάνε δοκιμές ως προς το μήκος των ελαστικών και πιστέυω θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
Στο δικό μου 90άρι και 100άρι έχω 18άρι με 6,3 βέργα, εδώ και πολλά χρόνια και
η βολή είναι special.
Κάνε δοκιμές ως προς το μήκος των ελαστικών και πιστέυω θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
Στο δικό μου 90άρι και 100άρι έχω 18άρι με 6,3 βέργα, εδώ και πολλά χρόνια και
η βολή είναι special.
Γιώργος Ανδρεάδης
- johndrama
Πιο 18αρι χρησιμοποιείς;και ποια βέργα;
Τα γκοριλα ξέρει κανείς τα 17.5 τι συντελεστή έχουν;
Τα γκοριλα ξέρει κανείς τα 17.5 τι συντελεστή έχουν;
-
Έχω το ίδιο όπλο και τα σεταπ με την 6.5 βέργα που έχω δοκιμάσει είναι με pathos anaconda xp 19ρι και cetma 17.5.Ta Xp δεν ξέρω αν τα βρεις αλλά μην πάρεις τα sp.Ειναι πολύ νωχελικα για την 6.5.Τα cetma όταν τα έβαλα έγινε αλλο οπλο.Ηθελε βέβαια λίγο χρόνο να τα μάθω αλλά μετά ο,τι έβλεπα το πετύχαινα!
- johndrama
Τα cetma βγαίνουν με ρακόρ;απ' ότι έψαξα βιαστικά είναι με το μέτρο.Με τι συντελεστή τα κόβουμε αυτά; Δλδ στο 90αρι με 87 μήκος όπλισης πόσο λάστιχο βάζεις σε 6.5αρα;Όταν λες ήθελες χρόνο να τα συνηθίσεις τι εννοείς είναι σκληρό λάστιχο;ΧΤΑΠΟΔΟΣΦΑΓΕΑΣ έγραψε: ↑Παρ 11 Οκτ 2024, 18:01Έχω το ίδιο όπλο και τα σεταπ με την 6.5 βέργα που έχω δοκιμάσει είναι με pathos anaconda xp 19ρι και cetma 17.5.Ta Xp δεν ξέρω αν τα βρεις αλλά μην πάρεις τα sp.Ειναι πολύ νωχελικα για την 6.5.Τα cetma όταν τα έβαλα έγινε αλλο οπλο.Ηθελε βέβαια λίγο χρόνο να τα μάθω αλλά μετά ο,τι έβλεπα το πετύχαινα!
Ευχαριστώ.