Αναπνευστηρας
- fiesta1420
Αναπνευστηρας
Καλημερα σε όλους!!! Μια ερώτηση, τι μπορω να βάλω ώστε να μονώσω την ένωση του στομιου με τον αναπνευστήρα γιατί κατά την τοποθέτηση κάπου τσακίζει και μπαίνει νερό;;; Ο αναπνευστήρας είναι ο cressi corsica και λόγο ότι είναι μαλακός δεν θέλω να βάλω δεματικο, έλεγα μήπως έβαζα κάτι σε μονοτικη ταινια κάτι τέτοιο. Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη!!!
Re: Αναπνευστηρας
Μια ,η και δυο στρώσεις, από κολάρο θερμοσυστελλόμενο (σαν δαχτυλίδι).
Ενας καινουργιος XIFIAS κανει 5 ευρώ απο την έκθεση, πιστεψε με δε θα το μετανιώσεις....
Ελευθερες Παραλίες για Ολους! https://www.facebook.com/groups/293254203200685/
- fiesta1420
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση θα το κοιτάξω και αυτό.
Ναι δεν διαφωνώ αλλα τον έχω σχεδόν 6 μήνες, στην αρχή νόμιζα πως έμπαινε από επάνω αλλά μετά από παρατήρηση μπαίνει νερό από την ένωση. Είναι κάποιος συγκεκριμένος της xifias;;;
-
- Ονοματεπώνυμο: diogenis christoforidis
Όπως είπες, βάλε μονωτική ταινία μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και όσο κρατήσει..
Δεν ξέρω αν έχουμε τον ίδιο,πιθανότατα όμως,έχω βάλει ένα μικρό δεματικό και έκανα τη δουλειά μου.
Δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου το δεματικό αν έχεις αμφιβολίες και η στολή είναι λεία.
Δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου το δεματικό αν έχεις αμφιβολίες και η στολή είναι λεία.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
- fiesta1420
Μάλλον εκεί θα καταλήξω. Σε ευχαριστώ!!!
Χάρη ο αναπνευστήρας είναι της cressi o corssica. Δεν έχω λεία στολή…. Ο φόβος μου δεν είναι αυτός, παλιότερα που είχα έναν παρόμοιο της seac με ίδιο πρόβλημα βάζοντας δεματικο το έκανα χειρότερο… έμπαζε περισσότερο νερό γιαυτο έλεγα να το αποφύγω.
Δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις,αν δε δουλέψει το κόβεις και μέσα στο νερό με το μαχαίρι αν είναι χειρότερα από πριν.fiesta1420 έγραψε: ↑Πέμ 18 Απρ 2024, 17:48Χάρη ο αναπνευστήρας είναι της cressi o corssica. Δεν έχω λεία στολή…. Ο φόβος μου δεν είναι αυτός, παλιότερα που είχα έναν παρόμοιο της seac με ίδιο πρόβλημα βάζοντας δεματικο το έκανα χειρότερο… έμπαζε περισσότερο νερό γιαυτο έλεγα να το αποφύγω.
Τον ίδιο αναπνευστήρα έχουμε τελικά το είδα μόλις.
Το δεματικό να το βάλεις εκεί που είναι η πατούρα εσωτερικά και κουμπώνει.
Έχω βάλει το μικρό λεπτό,ένωσα δύο μαζί.Νομίζω ότι το προηγούμενο ήταν το κανονονικό(πιο συνηθισμένο)μέγεθος και δεν είχα ούτε με αυτό θέμα.
- GoRaN
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Γοραντωνάκης
Μία καλή λύση είναι να τοποθετήσεις στην ένωση αυτοβουλκανιζόμενη ταινία
Κάθε φορά που πατάς τη σκανδάλη , είναι μια ευκαιρία για αυτοκριτική και απολογισμό.
-
Και κόλλα νεοπρέν. Αλοίφεις, βάζεις το στόμιο και περιμένεις να στεγνώσει. Είναι και ελαστική σαν τον αναπνευστήρα.
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum
Δεν είχε πάει ο νους μου ποτέ στην κόλλα.ichthyologist έγραψε: ↑Παρ 19 Απρ 2024, 13:57Και κόλλα νεοπρέν. Αλοίφεις, βάζεις το στόμιο και περιμένεις να στεγνώσει. Είναι και ελαστική σαν τον αναπνευστήρα.
Έχει αντοχή;
"κάτι σε μονοτικη ταινια "
Βάλε τεφλόν εσωτερικά στην ένωση του στομίου με τον σωλήνα..
Βάλε τεφλόν εσωτερικά στην ένωση του στομίου με τον σωλήνα..
Στη ξέρα και στην άπνοια
- fiesta1420
Σας ευχαριστώ όλους για τις απάντησης σας!!!
-
Ε τι αντοχή να ζητήσει, δεν είναι δα και ατμόσφαιρες διαφορά. Να κρατήσει τη σταγόνα θέλει. Στη βουτιά ο αναπνευστήρας είναι βγαλμένος, πάλι δεν έχει διαφορά πίεσης. Και αν δεν κάνει τη δουλειά σου στην τελική, η κόλλα βγαίνει σχετικά εύκολα και δοκιμάζεις κάτι άλλο. Και αν είσαι σε ταξείδι μακρυά, λογικά την έχεις την κόλλα μαζί, οπωσδήποτε σαν πρώτες βοήθειες.
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Voilafiesta1420 έγραψε: ↑Πέμ 18 Απρ 2024, 08:57Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση θα το κοιτάξω και αυτό.Ναι δεν διαφωνώ αλλα τον έχω σχεδόν 6 μήνες, στην αρχή νόμιζα πως έμπαινε από επάνω αλλά μετά από παρατήρηση μπαίνει νερό από την ένωση. Είναι κάποιος συγκεκριμένος της xifias;;;
http://www.xifias-sub.gr/index.php?id=28&pid=1087
Δε μου γέμιζε το μάτι, τον πήρα σα λύση ετακτης αναγκης και μου βγηκε πολυ καλος.
Ελευθερες Παραλίες για Ολους! https://www.facebook.com/groups/293254203200685/