SpearFishingForum και ΕΕΥΑ ΓΛΑΥΚΟΣ

Γιορτές, ευχές, ανακοινώσεις, εκδρομές, συγκεντρώσεις, σεμινάρια, σύλλογοι.
Άβαταρ μέλους
mojo
Site Admin
Ονοματεπώνυμο: Ζάχος

SpearFishingForum και ΕΕΥΑ ΓΛΑΥΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojo » Παρ 18 Οκτ 2024, 09:40

Καλημέρα σε όλους τους φίλους .
Αν και παρακολουθώ (σιωπηρά) το τελευταίο διάστημα , μετά από κάποιες συζητήσεις που έγιναν με την ιδιοκτησιακή ομάδα του φόρουμ και με ιδρυτικά μέλη της ΕΕΥΑ νομίζω πως πλέον είναι η ώρα να διευθετηθούν κάποια κρίσιμα ζητήματα όσον αφορά στο μέλλον και των δύο .

1.ΦΟΡΟΥΜ.
Θυμάστε πως το φόρουμ πήγαινε για κλείσιμο επί panex και τελευταία στιγμή βρεθήκαμε 7 μέλη να το αναλάβουμε με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση στον ιστό της πολύτιμης βιβλιοθήκης του, την επικοινωνία μεταξύ μας και την δωρεάν πρόσβαση σε απλετες πληροφορίες για παλιούς και νέους κυρίως. Αυτοί και η ΟΔ κατέβαλαν αρκετά χρήματα δικά τους και χρόνο για όποιες ενέργειες χρειάστηκαν για 5 χρόνια τωρα .
Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις.

2. Σύλλογος ΕΕΥΑ ΓΛΑΥΚΟΣ
Φόρουμ και σύλλογος "ενώθηκαν" σε πολλαπλά επίπεδα με την δημιουργία του συλλόγου . Ιδεολογικά,οικονομικά ,διαχειριστικά κλπ.
Με την καταβολή της εγγραφής 113 μελών στον σύλλογο και με τα t- shirt που φτιάξαμε συγκεντρώθηκε ενα πόσο το οποίο εξυπηρέτησε τις οικονομικές ανάγκες του φόρουμ τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Την περίοδο 2021 -2023 διετέλεσα πρωτος πρόεδρος του συλλόγου όπως γνωρίζετε .
Από τις δευτέρες εκλογές 2023 - σήμερα , αδυνατεί να συσταθεί ΔΣ από τους εκλεγμένους καθώς κανείς δε θέλει να αναλάβει θέση προέδρου.
Εάν μέχρι το τέλος του έτους δε συσταθεί ΔΣ από τους εκλεγμένους ή δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλα νέα μέλη να αναλάβουν να διοικήσουν το σύλλογο , θα προχωρήσω στη διάλυσή του όπως νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό εφόσον δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Επιστρέφω τώρα στο βασικό θέμα της ανάρτησης .
Όπως διευκρίνισα το φόρουμ δεν είχε ,ούτε έχει έσοδα. Έχει μόνο έξοδα. Τα χρήματα τελείωσαν .
Όσοι πραγματικά θέλετε να συνεισφέρετε για τη διατήρησή του, βοηθήστε με ένα μικρό ποσό .
Νομίζω πχ 15€ δε θα λείψουν από κανέναν μας πραγματικά. Να δημιουργήσουμε ένα μικρό ταμείο για να συνεχίσει το δρόμο του.

Όποιος προθυμοποιείται να βοηθήσει, ας γράψει εδώ η ας στείλει μήνυμα και εγώ θα τον ενημερώσω με προσωπικό μήνυμα .

Θα δημιουργήσω ένα θέμα προσεχώς, που θα είναι ορατό μόνο από τους δωρητές. Μόνο όσοι έχουν καταθέσει θα μπορούν να μπουν ,να δουν και τη δική τους αλλά και των υπολοίπων τις καταθέσεις.
:hello:
Η Ποιότητα της Ζωής μας, απο τις Επιλογές μας εξαρτάται...
-Capetan Thomas

Άβαταρ μέλους
matador23
Ονοματεπώνυμο: Κοβάνης Κων/νος

Re: SpearFishingForum και ΕΕΥΑ ΓΛΑΥΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από matador23 » Παρ 18 Οκτ 2024, 10:33

mojo έγραψε:
Παρ 18 Οκτ 2024, 09:40
Αν και παρακολουθώ (σιωπηρά) το τελευταίο διάστημα , μετά από κάποιες συζητήσεις που έγιναν με την ιδιοκτησιακή ομάδα του φόρουμ και με ιδρυτικά μέλη της ΕΕΥΑ νομίζω πως πλέον είναι η ώρα να διευθετηθούν κάποια κρίσιμα ζητήματα όσον αφορά στο μέλλον και των δύο .

1.ΦΟΡΟΥΜ.
Θυμάστε πως το φόρουμ πήγαινε για κλείσιμο επί panex και τελευταία στιγμή βρεθήκαμε 7 μέλη να το αναλάβουμε με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση στον ιστό της πολύτιμης βιβλιοθήκης του, την επικοινωνία μεταξύ μας και την δωρεάν πρόσβαση σε απλετες πληροφορίες για παλιούς και νέους κυρίως. Αυτοί και η ΟΔ κατέβαλαν αρκετά χρήματα δικά τους και χρόνο για όποιες ενέργειες χρειάστηκαν για 5 χρόνια τωρα .

2. Σύλλογος ΕΕΥΑ ΓΛΑΥΚΟΣ
Φόρουμ και σύλλογος "ενώθηκαν" σε πολλαπλά επίπεδα με την δημιουργία του συλλόγου . Ιδεολογικά,οικονομικά ,διαχειριστικά κλπ.
Με την καταβολή της εγγραφής 113 μελών στον σύλλογο και με τα t- shirt που φτιάξαμε συγκεντρώθηκε ενα πόσο το οποίο εξυπηρέτησε τις οικονομικές ανάγκες του φόρουμ τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Από τις δευτέρες εκλογές 2023 - σήμερα , αδυνατεί να συσταθεί ΔΣ από τους εκλεγμένους καθώς κανείς δε θέλει να αναλάβει θέση προέδρου.
Εάν μέχρι το τέλος του έτους δε συσταθεί ΔΣ από τους εκλεγμένους ή δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλα νέα μέλη να αναλάβουν να διοικήσουν το σύλλογο , θα προχωρήσω στη διάλυσή του όπως νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό εφόσον δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Όπως διευκρίνισα το φόρουμ δεν είχε ,ούτε έχει έσοδα. Έχει μόνο έξοδα. Τα χρήματα τελείωσαν .
Όσοι πραγματικά θέλετε να συνεισφέρετε για τη διατήρησή του, βοηθήστε με ένα μικρό ποσό .
Νομίζω πχ 15€ δε θα λείψουν από κανέναν μας πραγματικά. Να δημιουργήσουμε ένα μικρό ταμείο για να συνεχίσει το δρόμο του.

Όποιος προθυμοποιείται να βοηθήσει, ας γράψει εδώ η ας στείλει μήνυμα και εγώ θα τον ενημερώσω με προσωπικό μήνυμα .

Ακολουθεί η λίστα (που θα ενημερώνω με επεξεργασία) με αυτούς που προέβησαν σε ενίσχυση

1. mojo
2. tsaounlee
3. gsim
4. peskandritsas
5. matador23
Καλημέρα σε όλους, εννοείται και εγώ μέσα.

Ξερουμε οτι οι περισσότεροι προτιμουν πλεον τα σοσιαλ για τα like και τη μοστρα , αλλα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ολοι μας, οτι η βιβλιοθηκη , οι ιστοριες και οι ΦΙΛΙΕΣ που εχουν δημιουργηθει μέσα απο το ΚΑΦΕΝΕ ειναι ανεκτιμητες και δεν μπορουν να αναπληρωθουν απο κανενα ΦΒ ή Τικ τοκ κτλ κτλ!!

ΛΑΔΙΑΣ : Η παρΑΝομη αλιεία δεν είναι ερασιτεχνική ή επαγγελματική: είναι απλά παρΑΝομη
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=68075

xareas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xareas » Παρ 18 Οκτ 2024, 10:39

matador23 έγραψε:
Παρ 18 Οκτ 2024, 10:33
mojo έγραψε:
Παρ 18 Οκτ 2024, 09:40

1.ΦΟΡΟΥΜ.

2. Σύλλογος ΕΕΥΑ ΓΛΑΥΚΟΣ

Ακολουθεί η λίστα (που θα ενημερώνω με επεξεργασία) με αυτούς που προέβησαν σε ενίσχυση

1. mojo
2. tsaounlee
3. gsim
4. peskandritsas
5. matador23
6. xareas
Καλημέρα σε όλους, εννοείται και εγώ μέσα.

Ξερουμε οτι οι περισσότεροι προτιμουν πλεον τα σοσιαλ για τα like και τη μοστρα , αλλα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ολοι μας, οτι η βιβλιοθηκη , οι ιστοριες και οι ΦΙΛΙΕΣ που εχουν δημιουργηθει μέσα απο το ΚΑΦΕΝΕ ειναι ανεκτιμητες και δεν μπορουν να αναπληρωθουν απο κανενα ΦΒ ή Τικ τοκ κτλ κτλ!!

Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.

chrissfak

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chrissfak » Παρ 18 Οκτ 2024, 10:58

1. mojo
2. tsaounlee
3. gsim
4. peskandritsas
5. matador23
6. xareas
7. chrissfak

Άβαταρ μέλους
CapetanThomas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CapetanThomas » Παρ 18 Οκτ 2024, 11:13

Εγώ, πολλά Λόγια δέν έχω να πώ....
Το γνωρίζουν Ολοι πόσο αγαπάω το Φόρουμ μας....
Το πόσο αγαπάω τους λίγους Φίλους μου εδώ μέσα,
ελπίζω οτι το ξέρουν κι οι Ιδιοι....
Ζάχο Φίλε μου, άν με θέλετε κι εμένα, εγώ εδώ είμαι....

...αν δεν μπορείς να φερθείς με Σεβασμό,
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…

CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800

tas
Ονοματεπώνυμο: Αναστάσιος Τριανταφύλλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tas » Παρ 18 Οκτ 2024, 11:15

Συμφωνω. Ειναι απαραίτητη η συνεισφορά μας αν θέλουμε να διατηρηθεί. Μέσα λοιπόν.
Παρατηρώ πάντως ότι οι επισκέπτες στο forum είναι γενικά πολλοί, οι περισσότεροι όμως δεν είναι μέλη. Υπάρχει ένας φυσιολογικός κορεσμός στους παλιούς και εγώ δεν εξαιρουμαι. Το νέο αίμα πρέπει να αναλάβει. Αν πάλι δεν μπορέσει να γίνει, όλα έχουν ένα τέλος σε αυτή τη ζωή. Εγώ πάντως πέρασα πολύ ωραία, έμαθα πολλά, βρήκα λύσεις και γνώρισα καλούς φίλους τα 12 χρόνια που είμαι μέλος.

Άβαταρ μέλους
CapetanThomas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CapetanThomas » Παρ 18 Οκτ 2024, 11:23

CapetanThomas έγραψε:
Παρ 18 Οκτ 2024, 11:13
Εγώ, πολλά Λόγια δέν έχω να πώ....
Το γνωρίζουν Ολοι πόσο αγαπάω το Φόρουμ μας....
Το πόσο αγαπάω τους λίγους Φίλους μου εδώ μέσα,
ελπίζω οτι το ξέρουν κι οι Ιδιοι....
Ζάχο Φίλε μου, άν με θέλετε κι εμένα, εγώ εδώ είμαι....

Συμπληρώνω οτι, θα χρειαστούμε έναν Λογαριασμό,
στον οποίο θα μπορέσουμε να στείλουμε
την όποια Οικονομική Ενίσχυση μπορεί ο κάθε Φίλος....
Σας παρακαλώ να μας δώσετε κάποιον Λογαριασμό....

...αν δεν μπορείς να φερθείς με Σεβασμό,
φέρσου τουλάχιστον με την υποτυπώδη Ανθρωπιά…

CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=53800

Άβαταρ μέλους
ΤΑΙΤΙΝΟΣ
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΙΤΙΝΟΣ » Παρ 18 Οκτ 2024, 11:28

Ευνόητα αλλά και αυτονόητα, όσα είπε ο Ζάχος...

Το φορουμάκι αυτό, το μικρό το μέγα, μας συντρόφεψε, δίδαξε, φίλιωσε και οχι μονο για πολλά χρόνια. Οφείλουμε να το κρατήσουμε ζωντανό και ιδανικά να αποκτήσει νέα ζωή και ζωντάνια με νέα παιδιά που θα θελήσουν να το αναλάβουν...

Σαφώς κι εγώ μέσα :)
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum

Άβαταρ μέλους
mitsosub
Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Φώτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsosub » Παρ 18 Οκτ 2024, 12:18

Και εγώ μέσα εννοειται
μασκα δεν εχω να γυρνώ
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια αποχη να τρυγώ
της θαλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο

Άβαταρ μέλους
Emigré prvsr
Ονοματεπώνυμο: Forumista Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Emigré prvsr » Παρ 18 Οκτ 2024, 12:42

Μέσα
Κρείττον σιγάν

ichthyologist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ichthyologist » Παρ 18 Οκτ 2024, 12:45

Στείλτε λογαριασμό. Κατευθείαν κατάθεση.
Για το γαμ@το του θέματος!
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum

Άβαταρ μέλους
tsaounlee
Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Κεφαλάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsaounlee » Παρ 18 Οκτ 2024, 13:35

Καλημέρα και από εμένα!

Χαμένος αλλά και παρών.

Θα σας αποσταλούν με π.μ. 2 λογαριασμοί εκ των οποίων ο ένας θα είναι δικός μου.

Παρακαλώ πολύ στην αιτιολογία να βάλετε όνομα, επώνυμο και nickname για να ενημερώσω το αρχείο μου.

Θέλω να είμαι σε όλα τυπικός όσον αφορά το οικονομικό.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

:) :hello:
Σχέση τόσο παλιά, τόσο βαθιά, τόσο απόλυτη που γίνεται ταύτιση.
Η ουσία της Ελλάδας είναι θαλασσινή.
Ως τα ιερά και τα όσια.

Panagpanag

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Panagpanag » Παρ 18 Οκτ 2024, 15:17

Και εγώ μέσα.

pittask

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pittask » Παρ 18 Οκτ 2024, 16:36

Και εγώ pittask

Άβαταρ μέλους
takis o fetas
Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis o fetas » Παρ 18 Οκτ 2024, 16:54

Τόσα λεφτά πετάμε σε μ@λ@κίες..ας πιάσουν και κάπου τόπο.
Για το καλό του forum..και εγω μέσα.
Real eyes,realize,real lies..

Επιστροφή στο “Νέα-ειδήσεις”