Αν και παρακολουθώ (σιωπηρά) το τελευταίο διάστημα , μετά από κάποιες συζητήσεις που έγιναν με την ιδιοκτησιακή ομάδα του φόρουμ και με ιδρυτικά μέλη της ΕΕΥΑ νομίζω πως πλέον είναι η ώρα να διευθετηθούν κάποια κρίσιμα ζητήματα όσον αφορά στο μέλλον και των δύο .
1.ΦΟΡΟΥΜ.
Θυμάστε πως το φόρουμ πήγαινε για κλείσιμο επί panex και τελευταία στιγμή βρεθήκαμε 7 μέλη να το αναλάβουμε με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση στον ιστό της πολύτιμης βιβλιοθήκης του, την επικοινωνία μεταξύ μας και την δωρεάν πρόσβαση σε απλετες πληροφορίες για παλιούς και νέους κυρίως. Αυτοί και η ΟΔ κατέβαλαν αρκετά χρήματα δικά τους και χρόνο για όποιες ενέργειες χρειάστηκαν για 5 χρόνια τωρα .
Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις.
2. Σύλλογος ΕΕΥΑ ΓΛΑΥΚΟΣ
Φόρουμ και σύλλογος "ενώθηκαν" σε πολλαπλά επίπεδα με την δημιουργία του συλλόγου . Ιδεολογικά,οικονομικά ,διαχειριστικά κλπ.
Με την καταβολή της εγγραφής 113 μελών στον σύλλογο και με τα t- shirt που φτιάξαμε συγκεντρώθηκε ενα πόσο το οποίο εξυπηρέτησε τις οικονομικές ανάγκες του φόρουμ τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Την περίοδο 2021 -2023 διετέλεσα πρωτος πρόεδρος του συλλόγου όπως γνωρίζετε .
Από τις δευτέρες εκλογές 2023 - σήμερα , αδυνατεί να συσταθεί ΔΣ από τους εκλεγμένους καθώς κανείς δε θέλει να αναλάβει θέση προέδρου.
Εάν μέχρι το τέλος του έτους δε συσταθεί ΔΣ από τους εκλεγμένους ή δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλα νέα μέλη να αναλάβουν να διοικήσουν το σύλλογο , θα προχωρήσω στη διάλυσή του όπως νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό εφόσον δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Επιστρέφω τώρα στο βασικό θέμα της ανάρτησης .
Όπως διευκρίνισα το φόρουμ δεν είχε ,ούτε έχει έσοδα. Έχει μόνο έξοδα. Τα χρήματα τελείωσαν .
Όσοι πραγματικά θέλετε να συνεισφέρετε για τη διατήρησή του, βοηθήστε με ένα μικρό ποσό .
Νομίζω πχ 15€ δε θα λείψουν από κανέναν μας πραγματικά. Να δημιουργήσουμε ένα μικρό ταμείο για να συνεχίσει το δρόμο του.
Όποιος προθυμοποιείται να βοηθήσει, ας γράψει εδώ η ας στείλει μήνυμα και εγώ θα τον ενημερώσω με προσωπικό μήνυμα .
Θα δημιουργήσω ένα θέμα προσεχώς, που θα είναι ορατό μόνο από τους δωρητές. Μόνο όσοι έχουν καταθέσει θα μπορούν να μπουν ,να δουν και τη δική τους αλλά και των υπολοίπων τις καταθέσεις.