Χαίρομαι που η θάλασσα με έχει ανταμείψει τόσες φορές μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που υπάρχουν πραγματικοί φίλοι και συνοδοιπόροι σε αυτό το κοινό μας ταξίδι, για να μοιραστώ μαζί τους την χαρά μου!

'Oντως μοναδικό σκηνικό φιλέ και τα καλά της κάμερας που το κρατάει για πάντα κοντά μας! Σπάνια τυγχάνει τόσο μεγάλο κοπάδι και τόσο μεγάλα του είδους μαζί!
τα παράbest
Ένας από τους λόγους που ψαρεύουμε φίλε είναι και το ότι η θάλασσα μας χαρίζει τέτοιες εικόνες!fiesta1420 έγραψε: ↑Παρ 07 Φεβ 2025, 08:01Φοβερές και σπανιες εικόνες οι οποίες μένουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη!!! Μπράβο Γιώργο ψαρουκλες!!!
Γενικά φέτος στα μέρη που έπιανα λαβράκια έχω βρει και πιάσει αρκετά γοφάρια, ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο, πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα μου... Όμως δεν με χαλάει καθόλουichthyologist έγραψε: ↑Παρ 07 Φεβ 2025, 08:07Το αξιοπερίεργο είναι, ότι ήρθαν και έκατσαν με "χειρότερες" συνθήκες ψαρέματος, από ότι τα λαβράκια!
![]()
Ε ναι.. είναι μία από τις πολύ σπάνιες σκηνές για τα δικά μας νερά Χάρη και ήμουν τυχερός πολύ! Σου εύχομαι τα καλύτερα!xareas έγραψε: ↑Παρ 07 Φεβ 2025, 08:21Αυτό είναι όντως ένα επικό σκηνικό χωρίς υπερβολές.
Μεγάλα γοφάρια,κοπαδιαστά που κατάφερες και πήρες ένα.
Όπως λέει και ο Άρης και να μην έπαιρνες ένα θα το θυμόσουν για πάντα και χωρίς πλανό.
Είναι άφοβα μοναχικά φαντάσου πόσο δε κωλώνουν όταν είναι κοπαδιαστά και σε τέτοια μεγέθη.
Αγαπημένο μου θήραμα και στο κυνήγι και το φαί.
ΥΓ:καλά του έκανες,πάνε και προγκάνε τα λαβράκια.
Απίστευτο σκηνικό ρε φίλε!!