Αυτή τη φορά έχω ξεκινήσει μεσημέρι για ψάρεμα μετά από πολύ καιρό.
Από έξω η ορατότητα φαίνεται μια χαρά αλλά δεν ήταν αφού έπεσα στο νερό.Όσο προχωράω τον τόπο ξεθολώνει και γίνεται ιδανική για το ψάρεμά μου.
Αρκετά λαβράκια ανάξια βολής και σχετική κίνηση αλλά αυτά που ψάχνω εγώ άφαντα.
Στην άκρη του κάβου πάντα κάνω επιφανειακό καρτέρι στο πολύ ρηχό κομμάτι που έχει πριν ξεκινήσω τις βουτιές καθώς έχω δει και έχω πάρει αρκετά ψάρια έτσι.
Δεν περνάνε μερικά δευτερόλεπτα και βλέπω τις καλόγριες να σπάνε και να κολλάνε στα βράχια και εγώ ψάχνω να δω τι είναι αυτό που έρχεται.
Από το "μπλε" έρχεται χαλαρό ένα γοφάρι να τσεκάρει τι είναι αυτό που άκουσε και η βολή γίνεται ούτε ένα μέτρο από τη μύτη της βέργας.

Το ψάρι το βρίσκω στο μάγουλο και πέφτει ξερό.

Με το άγχος της αψαριάς να έχει φύγει ξεκινάω τα καρτέρια,με την ορατότητα σαφώς χειρότερη κάτω.
Στο δεύτερο καρτέρι μου κάνει ένα πέρασμα ένα ωραίο λαβράκι λίγο πιο αριστερά από ότι κοιτούσα,στρίβω αργά το όπλο και το ψάρι σπάει ήρεμο και χάνεται μέσα στη θολούρα.
Δεν έκανα βολή,έξυσα λίγο το βυθό αλλά δε γύρισε.
Δεν το ξαναείδα στο ψάρεμα.
Καρέ δεν έχω γιατί το έσβησα το βίντεο κατά λάθος.
Συνέχισα τα καρτέρια με τα μοναδικά ψάρια να είναι λαβράκια που ήταν σε μέγεθος όπως αυτά στην αρχή.
Και μια φωτογραφία με το τέκνο.

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους,με υγεία,τύχη και χρόνο για τους αγαπημένους σας και για θάλασσα.