Όπως υποσχέθηκα και στον Ψαρογιατρό μας, είπα να μοιραστώ μια από τις ελάχιστες επιτυχίες των τελευταίων ψαρεμάτων μου...
Προηγούμενες προσπάθειες να βρούμε τα λαβράκια που έπρεπε να έχουν έρθει αλλά αυτά είχαν άλλη άποψη, απέτυχαν παταγωδώς.

Και δεν έφτανε η πληρης απουσία ψαριών αλλά κάθε φορά πέφταμε σε κάτι θολούρες ζαλιστικές με ρεστία κλπ
Είπαμε λοιπόν να αλλάξουμε σκηνικό και να εκδράμουμε σε άλλο τόπο, με όμορφη διαμόρφωση και ευκαιρίες (θεωρητικά λέμε

Τελικά, η μέρα ήταν πολύ καλή, φωτεινή και τα νερά με σπάνια διαύγεια, οπότε ευχαριστήθηκα την όλη βουτιά παρά το γεγονός ότι στο 3ωρο είναι ζήτημα αν είδα 3-4 ψαρια στα οποία θα πατούσα τη σκανδάλη. Αρχικά ήρθε ένα καλο λαβράκι που όμως με αιφνιδίασε βγαίνοντας από πίσω μου και φεύγοντας πιό γρήγορα απ ότι θα έπρεπε για να κάνω σίγουρη βολή.
Μετά πέρασαν κάποιες αξιόλογες μπάφες αλλά είχα ...ξεμυαλιστεί με το λαβράκιον, οπότε τις άφησα να παρελαύνουν μπροστά μου και τόπαιζα δύσκολος

Κάτι τρελές ελπίδες για κάποιο γοφάρι τέρας που θα ερχόταν να φάει τις...κατοικίδιες μπάφες μου, αποδείχτηκαν φρούδες, κοινώς γοφάρι γιόκ!
Ελα όμως που η Θάλασσα, δεν αφήνει τα καλά παιδιά χωρίς κάποιο δωράκι, και μου έστειλε μία από τις πιό εύκολες καρτερίσιες τσιπούρες που έχω πάρει ποτε...
Και επιτέλους, είχα πατήσει το σωστό κουμπί στην καμερούλα, και η όλη φάση καταγράφηκε:
https://youtu.be/ZlpHU8S7YcQ