Ενας πρωινός.
- fiesta1420
Ενας πρωινός.
Ένας πρωινός σαργός που πιάστηκε με ένα παρατεταμένο καρτέρι και με μια μακρινή βολή που τον βρήκε χαμηλά. Πρόλαβα και τον Δευτέροσα με το 75αρακι που κουβαλώ στην σημαδούρα και με έχει σώσει πάμπολλες φορές! Γενικά είχε αρκετούς σαργούς που σουλατσάρανε στα ρηχά αλλά εγώ έψαχνα πάλι το θηρίο…..μετά από αυτόν δεν έριξα άλλη βολή σε σαργό και για άλλη μια φορά δεν ήρθε ποτέ ο γίγαντας…. Σημασία όμως είναι ότι κατάφερα και ψάρεψα και γέμισα τις μπαταρίες, να είμαστε καλά και να μπορούμε να βουτάμε!!! Καλές αναδυσεις σε όλους!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: Ενας πρωινός.
Ωραίος!!!! Το αγαπημένο μου ασπρόψαρο σε γεύση...Δε τον ανταλλάσσω ούτε με συναγρίδα!
Μια χαρά, μην έχεις παράπονο!
Επειδή το έζησα και όχι μια φορά, καλύτερα να κρατηθείς και να μην ρίξεις σε συνηθισμένα ψάρια κι ας φύγεις άψαρος, παρά να βρεθείς να κρατάς τη βέργα σου με έναν χαζοκέφαλο πάνω και να περνάει αργά και βασανιστικά κοιτάζοντάς σε ειρωνικά ένας λαβρακαρος ή γόφαρος
Επειδή το έζησα και όχι μια φορά, καλύτερα να κρατηθείς και να μην ρίξεις σε συνηθισμένα ψάρια κι ας φύγεις άψαρος, παρά να βρεθείς να κρατάς τη βέργα σου με έναν χαζοκέφαλο πάνω και να περνάει αργά και βασανιστικά κοιτάζοντάς σε ειρωνικά ένας λαβρακαρος ή γόφαρος
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
-
Ωραίος ο ασπρουλιάρης, καλοφάγωτος!
- fiesta1420
Όντως έχει πολυ ωραία γεύση αλλά σαν το λαυράκι εγώ δεν βάζω κανένα άλλο ψαρι
Έχεις απόλυτο δίκιο μιας και εγώ παλιά την είχα πατήσει πάμπολλες φορές ρίχνοντας σε μικρά και μετά να βλέπεις το θηρίο να κάθετε ακούνητο πάνω από την πεσμένη βέργα…. Πλέον ένα ψάρι και καλό, τις περισσότερες φορές βγαίνω όχι απλά αψαρος αλλά ατουφέκιστος αλλά μια βολή στον γίγαντα αξίζει και αναπληρώνει διπλά τον κόπο και την επιμονή!ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε: ↑Τρί 30 Ιούλ 2024, 21:39Μια χαρά, μην έχεις παράπονο!
- fiesta1420
Σε ευχαριστώ πολύ! Καλές αναδυσεις να έχεις!!!