Το πρωτο μερος του τιτλου αναφερεται στο βιντεο που ακολουθει.
Για μια ακομα φορα μιας και δεν μπορουμε να ψαρεψουμε και ισως εχουμε λιγο παραπάνω χρόνο, μαζεψα οτι πλάνα μου ειχαν μείνει και το εκανα λιγο μεγάλο. Υπομονή λοιπον, και πάλι.
Τα πλάνα απο την πυλωτή ειναι απο την πρώτη καραντίνα και απο την πρώτη απο τις δυο μαζωξεις που καναμε.
Απο την δευτερη δεν έχω κανένα πλάνο, μιας και μονο το μπλε οινοπνευμα (οριακα) δεν χρειαστηκε να κατεβασω.
Με τοσο πιώμα τι να τραβηξεις...
Το δευτερο (επιμονη) αναφερεται στην συνεχιζομενη απαγορευση του χομπι μας.
Αρχικά κατανοούσα (δεν συμμεριζόμουν) την απαγορευση, μιας και η δυσκολιες του κρατους για ελέγχους και ευελιξία ειναι γνωστες.
Τωρα πλέον με το ανοιγμα του λιανεμποριου και το επικείμενο ανοιγμα των χιονοδρομικών, γινεται σαφές οτι η συνέχιση της απομακρυνσης μας απο την φύση κρύβει και αλλα πράγματα και προθέσεις απο πίσω.
Προθέσεις που μάλλον αρκετα συντομα θα βγούν μπροστα.
Αν δεν επιμεινουμε λοιπόν, δεν αντιδράσουμε, δεν συσπειρωθούμε, ειμαστε αξιοι της μοίρας μας φιλοι μου.
Υ.γ τα βιντεο μου φτιαχνονται κυρίως με βαση το φορουμ και τους ανθρωπους του. Γι αυτο εχω και περιγραφές και σχόλια που ισως μονο καποιοι απο εδω μεσα καταλαβαινουν.
Γι αυτο και τα τελευταια δεκα λεπτά στο συγκεκριμένο που δεν αφορούν αμιγώς το ψάρεμα, αλλα εγώ οταν βαραίνω αρκετά μεσα στο σπιτι καθομαι και τα βλέπω ξανα και ξανα....