ευστρατιος έγραψε:Μια απορία,βλεπω πολλούς να μπαινουν στο αυτοκινητο μετα απο βουτια. Τα νερα απο τη μούσκεμα στολη που πανε,τι βαζετε στο κάθισμα ωστε να ειναι στεγνα;
kostasprobonas έγραψε:ευστρατιος έγραψε:Μια απορία,βλεπω πολλούς να μπαινουν στο αυτοκινητο μετα απο βουτια. Τα νερα απο τη μούσκεμα στολη που πανε,τι βαζετε στο κάθισμα ωστε να ειναι στεγνα;
Ωραίο και επίκαιρο ζήτημα. Και εδώ νομίζω βοηθά μια λεία στολή που δεν συγκρατεί νερά πολλά πλην ουδέποτε έχω αγοράσει. Ανέκαθεν έβαζα ένα γερό μουσαμά συν χοντρή, επαγγελματική νιτσεράδα κι από μέσα η 7αρα φόδρα-ξυρισμένη. Φίλε μου η καλύτερη στρατηγική είναι ένα φτηνιάρικο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αλλάζεις. Η δεύτερη λύση που είναι ακόμα πιο φθηνή είναι φτηνιάρικο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που όταν φτάσει, αντί να πατάς γκάζι να πατάς …άσφαλτο, πριν να σε κόψουν στο ΚΤΕΟ να πηγαίνεις σε έμπειρο φανοποιό να σου βιδώνει μια-δυο φέτες λαμαρίνα-ίσα να περνάς το ΚΤΕΟ-και εννοείται σε εκείνο το αυτοκίνητο μέσα θα βάζεις μόνο την…πεθερά. Έχω λιώσει 2 λάντα νίβα και πάω για το τρίτο και πήρα δίπλωμα στα 35. Αχ, μου λείπει εκείνη η ανέμελη πλην απαράδεχτη-και από πλευράς οικολογικού αποτυπώματος ζωή: 1 Γενάρη-30 Μάρτη: 80 ψαρέματα μέσο όρο
. Ο Άγιος χειμώνας των άσπρων.. Και παλιότερα τα παραπάνω με παπάκι πενηντάρι.. (Είχε τότε λαυράκια όμως
)
Υ.Γ Φέτος, λέω να προσθέσω κι ένα ζευγάρι γαλότσες. Κααάτι θα συγκρατήσουν.
KOSTAS STI έγραψε:βαζεις ενα μπουρνουζι στο καθισμακαι πανω ενα αυλον για να καθεσαι.στην περιπτωση που φυγουν καποια νερα,θα τα παρει το μπουρνουζι!
minasevoix έγραψε:Χοντρο ναυλον, τεράστια σακούλα, την φοράς σαν προφυλακτικό στο κάθισμα και μετά κάθεσαι πάνω... πατακια τύπου σκαφακι και θα λιώσεις στη σκατζα! Ούτε τα βατραχοπεδιλα δεν θα βγάζεις
Johnkokk έγραψε:Σακουλα σκουπιδιων, κάτι μαύρες τεράστιες, την οποία την έχεις ανοίξει και τη βαζεις στο καθισμα πριν κάτσεις
ευστρατιος έγραψε:Τι ειναι το velkro?
ph64 έγραψε:ευστρατιος έγραψε:Τι ειναι το velkro?
Χριτς-χρατς είναι η επίσημη ορολογία.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες