• Ανακοινώσεις
  Απαντήσεις
  Προβολές
  Τελευταία δημοσίευση
 • Ανακοινώσεις
  Απαντήσεις
  Προβολές
  Τελευταία δημοσίευση
 • Ανακοινώσεις
  Απαντήσεις
  Προβολές
  Τελευταία δημοσίευση
 • Ανακοινώσεις
  Απαντήσεις
  Προβολές
  Τελευταία δημοσίευση

Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Relax time.......off topic!!

Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό Lchristou » 24 Νοέμ 2017, 10:11

Καλημέρα μας!

Ας γελάσουμε λίγο :hello: :grin:

ΤΟ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΨΕΜΑ
«Του χρόνου θα πάμε μαζί διακοπές (εσύ, εγώ και το 100στάρι μου)»

Τι σημαίνει αυτό στα αυτιά της δικιάς του; 3 ώρες θα κοιτάζονται στα μάτια, 5 ώρες θα κρατιούνται χέρι χέρι και θα αλωνίζουν στα σοκάκια, 1 ώρα θα κυλιούνται στην άμμο και 10 λεπτά θα τον αφήσει να πάρει το 100άρι του και να πάει για ψάρεμα. Τι σημαίνει αυτό για τον ίδιο; 3 ώρες θα ετοιμάζει τον εξοπλισμό του, 5 ώρες θα ψαρεύει, 1 ώρα θα τρώει σα γουρούνι για να αναπληρώσει και 10 λεπτά θα κυλιούνται στην άμμο (και δεν θέλει σούξου μούξου γιατί του παραχρόνου θα πάρει ΚΑΙ το 90άρι του μαζί).

Σε κάθε περίπτωση, η καλή του οφείλει να έχει έμφυτη τάση στην αυτοαπασχόληση... Αντηλιακό με σοβαρό δείκτη προστασίας και χόμπι μακράς διαρκείας. Οφείλει επίσης να γνωρίζει ότι 5 ώρες μονάχη σε μια παραλία εν μέσω τουριστικής περιόδου με κατάβαση από σουηδικά ή ισπανικά μεζεδάκια (ανάλογα την προτίμηση) δεν είναι και ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Ο δικός της, ας πρόσεχε (ή ας έπαιρνε και το φουσκωτό μαζί).

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ Β.Π.
«Αν πάω για ψάρεμα, μετά θα σε πάω στο the Mall/Golden Ηall»

Εχετε δει ποτέ κανέναν με σημάδια μάσκας να δοκιμάζει συνολάκια; Ετεροχρονισμένο ψέμα. Το «μετά» είναι αορίστου χρόνου και δεν πρέπει να μπερδεύεται με το «αμέσως μετά» που είναι συγκεκριμένου χρόνου μεν, αλλά ουδέποτε ειπώθηκε δε. Το «μετά» εξυπακούεται και μεταφράζεται ως: του χρόνου τέτοια μέρα, του Αγίου Κάποτε ανήμερα, ποτέ την Κυριακή, κάθε πέρσι και καλύτερα κτλ. Απεναντίας το «αμέσως μετά», είναι κατειλημμένο για πολύ συγκεκριμένα και άκρως σημαντικά έργα, τα εξής τρία: μαμ, κακά και νάνι. Η εκτέλεσή τους -σε τυχαία σειρά-, γίνεται με μαθηματική ακρίβεια, αποτελεί ιεροτελεστία και οι μόνες ευπρόσδεκτες διακοπές είναι για ερωτικής φύσεως χαρούλες.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, το έτερον ήμισυ ενδέχεται να είναι κατειλημμένο. Αν δεν έχει πονοκέφαλο, τότε θα πνέει τα μένεα βολοδέρνοντας μονάχο στο The Mall -ή στο Golden Hall.

TO ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ
«Το ψαροτούφεκο δεν είναι για γυναίκες»

Ως προκατειλημμένη γράφουσα αδυνατώ να πάρω θέση στο παραπάνω μέγα ψέμα. Αντικειμενικά και αμερόληπτα, τα πράγματα έχουν ως εξής. Από τη μεριά του άντρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο αδιαφιλονίκητα αντρικό από το ψαροτούφεκο. Από τη μεριά της γυναίκας, αν κάποιος πρέπει να φοράει κολλητά μαύρα δερμάτινα με σαπουνάδες, αυτός είναι εκείνη και μόνον εκείνη. Ο άντρας -κάθετος στις απόψεις του-, τονίζει ότι όπλα, αίματα και σκληροπυρηνικές καταστάσεις δεν ταιριάζουν σε κοριτσάκια. Η γυναίκα απειλεί ότι αν είναι να τη θεωρούν ανίκανη για σκληροπυρηνικές καταστάσεις τότε να το ξέρει για να κόψει την αποτρίχωση.

Ο άντρας τότε, για να ενισχύσει τα ακλόνητα επιχειρήματά του, παραθέτει μια εξαίρεση για να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Αυτή είναι συνήθως η Sheri Daye, η Ευτυχία Πενταράκη ή η άλλη η κοπέλα από τη Μάνη, που πιάνουν και ψάρια όχι σαν κάτι μερικές μερικές. Και τότε γίνεται το σώσε. Φεμινισμοί, φαλλοκρατίες, γουρούνια, κότες, αλλά και ωραιότατες φράσεις που καταλήγουν σε «...να πλύνεις πιάτο/πλέξεις πουλόβερ» εκτοξεύονται αμοιβαία και αδιακρίτως.

Η κατάληξη είναι προβλεπόμενη. Η γυναίκα θα του δείξει αυτού πόσο σκληροπυρηνική είναι, αν θέλει, από αύριο κιόλας που θα πάει στη θάλασσα και θα τα ξεκάνει όλα. Το πρόβλημα είναι ότι το γυναικείο «από αύριο» έχει συγγενική έννοια με το αντρικό «μετά». Την επομένη το όλο θέμα ξεχνιέται και ο καθένας πηγαίνει στην κουζίνα του.

ΤΟ «Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ» ΨΕΜΑ
«Δικιά μου είναι η πατέντα»

Η έννοια της πατέντας είναι θεωρητική, εξιδανικευμένη και υπερτιμημένη. Δεν ανήκει πλέον στον έναν που την εφηύρε, αλλά σε όλους όσοι ήταν μόνοι τους όταν την άκουσαν και δεν τους βοήθησε κανείς να την αντιγράψουν. Ετσι η ίδια πατέντα μπορεί κάλλιστα να ανήκει ταυτόχρονα και στον Λάκη και στον Μάκη και στον Σάκη. Και επειδή η κοπέλα του Λάκη δεν γνωρίζει ούτε τον Μάκη ούτε τον Σάκη, ο πρώτος χωρίς φόβο και πάθος μπορεί άφοβα να φουσκώνει σαν το παγόνι αναλύοντάς της την ιδιοφυή ανακάλυψή του.

Κάνε μόνο να μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τα φτιάξει μετά η κοπελιά με τον Σάκη ή τον Μάκη. Μαύρο φίδι που τον έφαγε, να δούμε τότε ποιανού η πατέντα θα υπερισχύσει. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Είναι στο γιατί και πώς φαντάζεται ο ισχυριζόμενος πατεντιάρης Λάκης, Μάκης ή Σάκης, ότι η κοπέλα του δίνει έστω και μια δεκάρα για το αν ο αντιστρόφως αντίστροφος μηχανισμός σκανδάλης, το αθόρυβο μουλινέ ή το εναλλασσόμενο υπερταχείας απελευθέρωσης είναι δημιουργήματα του αντικειμένου του πόθου της. Γιατί -χωρίς να θέλω να τους το χαλάσω- δεν δίνει.

ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΨΕΜΑ
«Αχ και να ήσουνα και εσύ εκεί γλυκιά μου αγαπημένη»

Κλασικό ψέμα, παραθέτεται από τον ένοχο μετά τύψεων. Ο ένοχος ντρέπεται μεν που το λέει, αλλά από την άλλη ξέρει ότι η γλυκιά του αγαπημένη έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από το να τον ακολουθεί στο ψαροτούφεκό του. Ας πρόσεχε τι ευχόταν. Η αγαπημένη, μπορεί να φοβηθεί ότι ο έρωτάς της αγριεύεται από την πολλή ηρεμία εκεί στους ερημότοπους που πάει και ψαρεύει, να αποφασίσει να θυσιαστεί για πάρτη του και την επόμενη φορά να του κάνει τη χάρη και να τον συνοδεύσει.

Ηθελές τα και παθές τα. Οταν η ατμόσφαιρα παύει πλέον να μυρίζει σάρκα και αίμα, παρά μυρίζει channel και carotene, ο άντρας παθαίνει πατατράκ. Τα συμπτώματα που προκύπτουν, ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος και το είδος της καταστροφής. Και ενώ σύσσωμοι οι λοιποί παρευρισκόμενοι αναρωτιούνται τι απέγινε στον παλιό καλό και ωμό του εαυτό, η γλυκιά αγαπημένη πασαλείβεται με baby oil και προειδοποιεί ότι αν αργήσουν θα την κάψει ο ήλιος. Το... «μπιιιιπ» σέρνει καράβι και το κατοπινό δούλεμα επιβάλλεται.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
«Δε θα αργήσω, καμιά δυο ωρίτσες θα ψαρέψω»

Σχεδόν αλήθεια. Ο αγαπητός όντως καμιά δύο ωρίτσες θα ψαρεύει. Μόνο που ο χρόνος αυτός είναι καθαρός.

Για να βρεις τον πραγματικό, πρέπει να προσθέσεις και τον χρόνο που θα κάνει να πάρει τη βάρκα, να τη βάλει στο νερό, να πάει στον τόπο, να ρίξει άγκυρα, να βάλει στολές, να σκίσει στολές, να βρει το ψάρι, να βραχώσει το ψάρι, να ξεβραχώσει το ψάρι, να πιάσει κάτι ακόμα να μη γυρνάει με άδεια χέρια, να βγάλει φωτογραφίες, να πει και καμία δύο μ@λ@κίες, να ξεντυθεί, να στεγνώσει, να γυρίσει πίσω, να βγάλει τη βάρκα, να πλύνει τη βάρκα, να πάει για διπλό γύρο σουβλάκι με τα παιδιά, άντε να πιει και καμιά μπιρίτσα και μετά να γυρίσει πίσω. Αργησε; Δεν άργησε.

ΤΟ «ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ» ΨΕΜΑ
«Δε φαντάζεσαι καλή μου...»

Η καλή του όντως δε φαντάζεται. Ο ίδιος όμως φαντάζεται τουλάχιστον τα μισά από όσα της τσαμπουνάει. Στη σημερινή σκληρή και σνομπιστική κοινωνία του υποβρύχιου ψαρέματος, το να πιάσεις απλώς ένα ψάρι, θεωρείται μπανάλ. Πρέπει να το διανθίσεις λιγάκι.

Η τεχνική είναι λίγο πολύ ίδια. Παίρνεις ένα αληθινό περιστατικό: π.χ. «πήγα για ψάρεμα». Ξεκινάς φτιάχνοντας ατμόσφαιρα: π.χ. «είχε χιονοθύελλα».

Εμπλουτίζεις με ιστορίες για αγρίους: π.χ. «έκανα καρτέρι στα 40μ (το suunto ήταν στη Σουηδία για σέρβις)». Βρίσκεις θύμα: π.χ. «χτύπησα ένα χταπόδι 11,5 kg». Προσθέτεις δραματικό γεγονός: π.χ. «με άρπαξε και με κράταγε κάτω. 3:44 λεπτά αργότερα ήμουν ακόμα ζωντανός και το σκότωσα με μια δαγκωνιά στα μάτια». Εμφανίζεις στοιχείο από τον τόπο του εγκλήματος: π.χ. «τη βλέπεις αυτήν εδώ την πληγή; Από τα δόντια του έγινε».

Και τέλος κλείνεις με μαεστρία, εφευρίσκοντας μάρτυρα, μεγαλόψυχη πράξη, δικαιολογητικό απουσίας αποδεικτικών στοιχείων και συγκατάβαση ταυτόχρονα, π.χ. «το χταπόδι το χάρισα στον Μάκη που η γυναίκα του είναι έγκυος. Και συ αυτό δε θα κανες;».

ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΨΕΜΑ
«Πάω για ψάρεμα»

Εκ πρώτης όψεως, χέστηκε η φοράδα στ αλώνι. Ο αγαπητός δηλών πάει για ψάρεμα και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Λες και κάνει και τίποτα άλλο. Ναι μεν αλλά. Τη διαφορά θα κάνει η πρωτοτυπία. Ρωτάμε δηλαδή -έτσι για αλλαγή- τι ακριβώς ευελπιστεί να ψαρέψει ο αγαπητός δηλών τούτη τη φορά. Γιατί αν πρόκειται να πάει για ροφούς, σαργούς, σηκιούς και σαλούβαρδους, κανένα πρόβλημα. Αν όμως πάει για τσιπούρες, ζαργάνες και συναγρίδες, το ζήτημα απαιτεί περαιτέρω διευκρίνιση.

Ελα εδώ κύριε, τι είδους τσιπούρες, ζαργάνες και συναγρίδες θα κυνηγήσεις; Από αυτές που κολυμπάνε ή από αυτές που περπατάνε; Αν η απάντησή του ξεκινάει με «αγάπη μου», έχουμε πρόβλημα. Αν σε κοιτάει στα μάτια με βλέμμα υπνωτιστή, έχουμε πρόβλημα. Αν το πετάξει ασυνήθιστα αδιάφορα, έχουμε πρόβλημα. Γενικά έχουμε πρόβλημα. Ακολούθα τον μέχρι τη θάλασσα καλύτερα.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ
«Ο Μάκης δεν ξέρει να ψαρεύει», τάδε έφη Λάκης

Ο Μάκης δεν ξέρει να ψαρεύει για διάφορους βάσιμους πάνω από όλα λόγους. Γιατί διαθέτει πιο φιγουρατζίδικο εξοπλισμό από τον Λάκη, γιατί τον τσάντισε, γιατί βουτάει βαθύτερα, γιατί βουτάει καλύτερα. Το ότι ο Μάκης πιάνει ψάρια οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε εξωγενείς παράγοντες ή/και διαβολικές συμπτώσεις που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγχέονται με το υποκειμενικά ανύπαρκτο ταλέντο του Μάκη. Γι αυτό και η κοπέλα του Λάκη δεν πρέπει να λιγουρεύεται τους θεσπέσιους κοιλιακούς του Μάκη, γιατί ο Μάκης απλούστατα δεν ξέρει να ψαρεύει. Συγγενικό ψέμα είναι το «δεν ξαναπάω για ψάρεμα με τον Μάκη», που μεταφράζεται σε «δεν ξαναπάω για ψάρεμα με τον Μάκη μέχρι να κάνει ωραία μέρα, να μην απαντάει κανείς άλλος στο τηλέφωνο και να θέλω να πάω για ψάρεμα».

ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΨΕΜΑ
«Επιασα ένα ψάρι, έρχεσαι να το φάμε;»

Η προσκεκλημένη οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική στο τι ακριβώς θα φάει, καθότι η πρόσκληση είναι ανοιχτού περιεχομένου και σπανίως αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτό που εικάζεται.

Συνήθως μεταφράζεται ως εξής: το ψάρι που σου προσφέρω είναι η απόλυτη προέκταση της τεστοστερόνης μου και αν δοκιμάσεις το ένα, είναι καθήκον σου ιερό να δοκιμάσεις και το άλλο. Το «ένα» και το «άλλο» είναι θαρρώ έννοιες ευκόλως εννοούμενες και παραλείπονται. Αν παρ όλα αυτά η ενδιαφερόμενη δεν αντελήφθη -ή αν προτιμάει να κάνει πως δεν αντελήφθη- δεν έχει παρά να δεχτεί την πρόσκληση σε δείπνο ψαροτουφεκά και να το εμπεδώσει κατ ιδίαν και από πρώτο χέρι ως είθισται....

Κείμενο απο τη Φοίβη Σκοτίδα
Ο αυτοδύτης, καταδύεται για να δεί γύρω του, ο απνεϊστας, καταδύεται για να δεί μέσα του!
Lchristou
 
Δημοσιεύσεις: 2057
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2011, 08:42
Τοποθεσία: Αθηναίος εν Λονδίνω

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό kalamatas » 24 Νοέμ 2017, 11:48

αχχααχχαχα πάρα πολύ καλό !! :grin: :grin:
kalamatas
 
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 08 Σεπ 2013, 14:32

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό .spiros. » 24 Νοέμ 2017, 12:55

παρά πολύ καλό !!!


δηλώνω επιρεπής στο "ένοχο ψέμα " και στο "ψέμα της ώρας "....... τι να κάνουμε , μες τα ψέματα ας πούμε και μια αλήθεια μεταξύ μας :hello:
Άβαταρ μέλους
.spiros.
 
Δημοσιεύσεις: 764
Εγγραφή: 28 Απρ 2012, 11:51

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό KOSTAS STI » 24 Νοέμ 2017, 13:06

:rotfl: ......και το γαμωτο ειναι οτι δεν μπορεις να πεις ,<<ας την!δεν ξερει τι λεει,ασχετη ειναι !!>> :mrgreen:
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Άβαταρ μέλους
KOSTAS STI
 
Δημοσιεύσεις: 10509
Εγγραφή: 16 Σεπ 2008, 13:53
Τοποθεσία: ΣΚΥΔΡΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό underworld » 24 Νοέμ 2017, 15:19

Φίλε Λεωνίδα, εκτός από τη συγγραφέα, χρειάζεται να γράψεις και την πηγή του άρθρου με λινκ προς το πρωτότυπο (αν είναι από το ίντερνετ). Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
underworld
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 4972
Εγγραφή: 29 Μαρ 2007, 23:52
Τοποθεσία: Λεμεσός

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό ΤΑΙΤΙΝΟΣ » 24 Νοέμ 2017, 17:28

Τελικά η Φοίβη εκτός από απίστευτη καταδύτρια, το έχει και με το γράψιμο! :) :thumbsup:

ΥΓ Πάντως δεν παραδέχομαι τίποτε από τις παραπάνω ανυπόστατες κατηγόριες!!! [-( :lol:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Άβαταρ μέλους
ΤΑΙΤΙΝΟΣ
 
Δημοσιεύσεις: 2793
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2007, 01:09
Τοποθεσία: ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό KOSTAS STI » 24 Νοέμ 2017, 17:54

ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Τελικά η Φοίβη εκτός από απίστευτη καταδύτρια, το έχει και με το γράψιμο! :) :thumbsup:

ΥΓ Πάντως δεν παραδέχομαι τίποτε από τις παραπάνω ανυπόστατες κατηγόριες!!! [-( :lol:

στη γυναικα σου το ειπες? :-"
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Άβαταρ μέλους
KOSTAS STI
 
Δημοσιεύσεις: 10509
Εγγραφή: 16 Σεπ 2008, 13:53
Τοποθεσία: ΣΚΥΔΡΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό ΤΑΙΤΙΝΟΣ » 24 Νοέμ 2017, 17:56

KOSTAS STI έγραψε:
ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Τελικά η Φοίβη εκτός από απίστευτη καταδύτρια, το έχει και με το γράψιμο! :) :thumbsup:

ΥΓ Πάντως δεν παραδέχομαι τίποτε από τις παραπάνω ανυπόστατες κατηγόριες!!! [-

στη γυναικα σου το ειπες? :-"

Καλά...χαζός είμαι; \:D/ :mrgreen:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Άβαταρ μέλους
ΤΑΙΤΙΝΟΣ
 
Δημοσιεύσεις: 2793
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2007, 01:09
Τοποθεσία: ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό KOSTAS STI » 24 Νοέμ 2017, 18:31

ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:
KOSTAS STI έγραψε:
ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Τελικά η Φοίβη εκτός από απίστευτη καταδύτρια, το έχει και με το γράψιμο! :) :thumbsup:

ΥΓ Πάντως δεν παραδέχομαι τίποτε από τις παραπάνω ανυπόστατες κατηγόριες!!! [-

στη γυναικα σου το ειπες? :-"

Καλά...χαζός είμαι; \:D/ :mrgreen:

:mrgreen:
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Άβαταρ μέλους
KOSTAS STI
 
Δημοσιεύσεις: 10509
Εγγραφή: 16 Σεπ 2008, 13:53
Τοποθεσία: ΣΚΥΔΡΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό Lchristou » 24 Νοέμ 2017, 19:44

underworld έγραψε:Φίλε Λεωνίδα, εκτός από τη συγγραφέα, χρειάζεται να γράψεις και την πηγή του άρθρου με λινκ προς το πρωτότυπο (αν είναι από το ίντερνετ). Ευχαριστώ.


δυστυχώς αυτό δεν μπόρεσα να το βρώ καθώς το άρθρο ειναι παλιό και το είχα στα Notes μου στο FB :cray: γι αυτό και γίνεται αναφορά μόνο στη συγγραφέα αυτού
Ο αυτοδύτης, καταδύεται για να δεί γύρω του, ο απνεϊστας, καταδύεται για να δεί μέσα του!
Lchristou
 
Δημοσιεύσεις: 2057
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2011, 08:42
Τοποθεσία: Αθηναίος εν Λονδίνω

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό Gymnosaliagas » 24 Νοέμ 2017, 20:27

Ποιος καθησε και διαβασε ολη αυτη την αηδια... στις 2 πρωτες γραμμες εβγαλα καρκινο στον εγκεφαλο!!!
Gymnosaliagas
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 17 Ιαν 2017, 00:21

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό underworld » 24 Νοέμ 2017, 21:59

Gymnosaliagas έγραψε:Ποιος καθησε και διαβασε ολη αυτη την αηδια... στις 2 πρωτες γραμμες εβγαλα καρκινο στον εγκεφαλο!!!


Πού χάθηκες ρε συ; Αν δε βαριέσαι φτιάξε ένα άλλο νικ. Αυτό το κλείνω. :wave:
Άβαταρ μέλους
underworld
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 4972
Εγγραφή: 29 Μαρ 2007, 23:52
Τοποθεσία: Λεμεσός

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό .spiros. » 25 Νοέμ 2017, 09:49

underworld έγραψε:
Gymnosaliagas έγραψε:Ποιος καθησε και διαβασε ολη αυτη την αηδια... στις 2 πρωτες γραμμες εβγαλα καρκινο στον εγκεφαλο!!!


Πού χάθηκες ρε συ; Αν δε βαριέσαι φτιάξε ένα άλλο νικ. Αυτό το κλείνω. :wave:


Δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν. Π φίλος εκδηλωθηκε υπερβολικά οκ....... Αλλά γτ να κλείσει ?
Άβαταρ μέλους
.spiros.
 
Δημοσιεύσεις: 764
Εγγραφή: 28 Απρ 2012, 11:51

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό underworld » 25 Νοέμ 2017, 11:08

Χρίστο, έγινε αποκλεισμός του λογαριασμού για μια βδομάδα για τρολάρισμα. Έχει δώσει δικαίωμα σε προηγούμενα ποστ. Μην ξεχνάς ότι ορισμένα μέλη αρθρογραφούν επαγγελματικά (δεν γνωρίζω αν ισχύει για τη Φοίβη). Ναι είναι υπερβολικά αυτά που έγραψε και όχι δεν ταιριάζουν σ'αυτό το κείμενο. Σκέψου να το είχες γράψει εσύ και να διάβαζες αυτό το σχόλιο.
Άβαταρ μέλους
underworld
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 4972
Εγγραφή: 29 Μαρ 2007, 23:52
Τοποθεσία: Λεμεσός

Re: Τα 10 ψέματα ενός ψαροντουφεκά & οι σχέσεις με τις γυναίκες

Νέα δημοσίευσηαπό hanos » 25 Νοέμ 2017, 16:45

Φοίβη Σκοτίδα ........ευχαριστώ που υπάρχεις :hello: :hello:
Lchristou ................νάσε καλά αδερφέ που το ξέθαψες :D :D γιου μέικ μαι ντει ......
ΟΤΙ ΣΕ "ΧΑΛΑΕΙ" ΑΣΤΟ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
hanos
 
Δημοσιεύσεις: 684
Εγγραφή: 11 Οκτ 2010, 19:49
Τοποθεσία: ikaria

Επόμενο

Επιστροφή στο Χαλαρά.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: CapetanThomas, ΠανΠαν και 8 επισκέπτες