Σελίδα 2 από 3

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Φεβ 2010, 12:10
από Johnkokk
Δοκιμάστε τις λύσεις εδώ (εαν έχετε πρόβλημα κατά την αποθήκευση εγγραφής)

viewtopic.php?f=52&p=161705#p161703

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Φεβ 2010, 23:11
από PARAS
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ Η ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΡΑΜΠΑΣ :banghead: :banghead:

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΩ ΤΣΑΜΠΑ ΝΟΒΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ :yahoo: :yahoo:

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕRROR ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΒΟΗΘΙΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΡΩΤΙΣΩ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ :hello:

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 10:24
από Johnkokk
OK, αφού δεν έχεις πρόβλημα στα vista είμαστε εντάξει.

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 10:33
από Πανος
Γιάννη απενεργοποίησα το UAC και αποθηκευει κανο΄νικά μεν αλλά εμφανίζονται αρκετά μικρά εώς μεγάλα προβλήματα σε πολλες εφαρμογές οπότε μαλλον δεν πολυπαίζει σαν λύση.

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 10:53
από Johnkokk
Πανος έγραψε:Γιάννη απενεργοποίησα το UAC και αποθηκευει κανο΄νικά μεν αλλά εμφανίζονται αρκετά μικρά εώς μεγάλα προβλήματα σε πολλες εφαρμογές οπότε μαλλον δεν πολυπαίζει σαν λύση.


Σε vista μιλάς ?

Κάποια απο τις υπόλοιπες λύσεις δεν δουλεύει ?

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 10:56
από Πανος
Ναι για Vista. Εχω καποια προβλήματα στην εγκατάσταση του Virtual PC, αλλα δεν το εψαξα πολύ γιατι πήζω ασχημα. Θα το δω το σκ.

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 11:41
από gatsi
Γιάννη πολλά μπράβο και από εμένα :good:

Στα vista και εμένα δεν αποθήκευε στην αρχή, αλλά ακολούθησα την πρώτη σου συμβουλή (δικαιώματα χρήστη) και πέτυχε. Δεν πολυκατάλαβα βέβαια πως το έκανα, πάντως τώρα αποθηκεύει μια χαρά.
Άρα δουλεύει και στα vista!!
Να είσαι καλά!! :clapping:

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 12:02
από Johnkokk
Χαίρομαι.Ούτε του παπά για τα vista.

Οσοι δεν θέλετε να εφαρμόσετε τη λύση του UAC δοκιμάστε την πρώτη λύση.
Το ολο πρόβλημα, οφείλεται στον τρόπο διαχείρισης των δικαιωμάτων των χρηστών που έχουν τα VISTA και τα 7

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 13:56
από pekalu2
Αφου εκφράσω για άλλη μια φορά τα σέβη μου... :hello: θέλω να ρωτήσω αν στα windows 7 64bit θα υπάρχει καποιο πρόβλημα μιας και με τα softwear δεν τα πάω καλά. Ευχαριστώ.

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 14:01
από Johnkokk
Oχι.Για την ακρίβεια το beta testing για τα WINDOWS 7, έγινε σε 64μπιτα windows.

Aνάλογα βέβαια το setup των windows σου, αν έχεις πρόβλημα στην αποθήκευση εγγραφών δες εδώ viewtopic.php?f=52&p=161705#p161703

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2010, 14:18
από pekalu2
Ευχαριστώ John !

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιούλ 2010, 13:48
από Lykourgos
στα χp αντιμετωπιζω προβλημα ολοκληρωσης της εγκαταστασης....αναφερει το NET.framework 3.5...το οποιο το βρισκω και δεν εγκαθισταται πληρως.που κανω λαθος και τι απαιτησεις θελει στα χp?

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιούλ 2010, 18:01
από Johnkokk
Χρειάζεται το net framework.Αν δεν σου εγκαθίστανται το net framework, τότε το πρόγραμμα δεν θα τρέξει.

Αν εγκαθιστάς το net framework σωστά, τότε οταν σε ρωτήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης του SFA για την εγκατάσταση του net framework, απλά αγνόησέ το.

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Ιούλ 2010, 12:02
από Lykourgos
Μπραβο σας κυριε JohnKokk....το προγραμμα φυσαει.....

Re: Συμβατότητα VISTA και SFAssistant

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2011, 20:05
από petrostovradaki
KABERIS έγραψε:
INTZ έγραψε:Το δοκίμασα κι εγώ στα vista,εκτός από το ότι δε μπορώ να ανοίξω όλο το εύρος της οθόνης ,όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. :mrgreen: :mrgreen:



Εμενα με τα KO@#@VISTA δεν μου τα αποθηκευει... :banghead:

+1