• Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση
  • Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση
  • Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση
  • Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ

Ψάρια,ιστορίες καί τρόποι ψαρέματος

Re: ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ

Νέα δημοσίευσηαπό ichthyologist » 10 Αύγ 2018, 13:32

Ψάρια και κρεατικά σε rigor mortis είναι άνοστα. Ή αμέσως ή αργότερα. Στα ψάρια διαρκεί λίγο, αναλόγως το είδος και μέγεθος.
ichthyologist
 
Δημοσιεύσεις: 1164
Εγγραφή: 13 Δεκ 2006, 11:14

Re: ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ

Νέα δημοσίευσηαπό Thrasos79 » 10 Αύγ 2018, 23:39

Ευχαριστώ παίδες, στο ψάρεμα μου αρέσει όλη η διαδικασία, το πρίν ,η βουτιά και το μετά. Ειδικά όταν αλλάζουμε πάντα τελευταίος πέφτω,απολαμβάνω κάθε στιγμή, όταν μπώ στο νερό θέλω να κυνηγήσω ψάρια , γουστάρω τρελά το κυνήγι τους και άμα βγει κάτι καλό μόνο Καλή παρέα.
Σίτεμα θέλουν και τα ψάρια , ειδικά τα μεγάλα, όπως είπε και ο φίλος mojo ψάρι κιλίσιο την ίδια μέρα είναι τσίχλα, δεν είναι κρέας να το σιτέψεις δύο βδομάδες αλλά ανάλογα το μέγεθος θέλουν λίγο,τουλάχιστον μια μέρα.
Thrasos79
 
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 29 Ιαν 2012, 20:44

Re: ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ

Νέα δημοσίευσηαπό hariska » 13 Αύγ 2018, 17:38

'Μια μέρα' δεν νοείται σίτεμα...
Τσίχλα το φρέσκο ψάρι; Παρακαλώ μην αναπαράγετε ότι μπούρδα διαβάζετε στο φεισπιουκ. Σε λίγο θα μας πειτε και για τον αλγόριθμο που έχετε παρακάμψει.
Άβαταρ μέλους
hariska
 
Δημοσιεύσεις: 6705
Εγγραφή: 27 Οκτ 2008, 13:32
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ

Νέα δημοσίευσηαπό Thrasos79 » 13 Αύγ 2018, 18:57

Φίλε μου σεβαστή η άποψή σου δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω , επειδή δεν έχω φεισμπουκ και δεν διαβάζω ότι διαβάζεις θα σου προτείνω να κάνεις κάτι. Πήγαινε ένα πρωινό ψάρεμα πιάσε 2 σαργούς ή ότι άλλο θες από 700gr και Πάνω, ψήσε το ένα το μεσημέρι και το άλλο την επόμενη. Το πρώτο θα έχει φοβερή γεύση αλλά θα είναι σκληρό, σαν να μασάς κρέας, το δεύτερο θα έχει την ίδια γεύση αλλά πολύ ποιό μαλακό. Να είσαι καλά.
Thrasos79
 
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 29 Ιαν 2012, 20:44

Re: ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ

Νέα δημοσίευσηαπό minasevoix » 13 Αύγ 2018, 19:22

Να ρωτήσω κ γω μιας κ με ενδιαφέρει, σίτεμα νοείται στη ψύξη η στη κατάψυξη ή δεν παίζει ρολο? Ευχαριστώ!
Ας αφήσουμε τον φακό στην σημαδούρα
ας συμβάλουμε όλοι με ένα λιθαράκι
ας πιάσουμε το ψάρι έξω από το σπίτι του
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ
Άβαταρ μέλους
minasevoix
 
Δημοσιεύσεις: 1017
Εγγραφή: 08 Ιουν 2013, 09:18
Τοποθεσία: Κορινθιακός κόλπος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ψαρέματα και τεχνικές

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 53+, leaderfish, pemosx, Tzaf, Χταποδης και 25 επισκέπτες