Χαιρετώ όλους τους αξιαγάπητους συναδέλφους. Αν και δεν συνηθίζω να ποστάρω ψάρια, αυτό το κατά τα άλλα ποταπό ψαράκι, πιστεύω ότι αξίζει ποσταρϊσματος κυρίως για να μου φύγει ή απορία , άν παρέχει κάποιος τα φώτα του.
Και μιάς και μερικοί γουστάρουν κ στόρι , πάμε λοιπόν.
Το σκηνικό ξεκινά από τις πέντε που με ξυπνά ή αφίπνηση. Μιάς και σήμερα μόνος (επικίνδυνο δεν συνιστάται) τα ρηχά μα εντελώς ρηχά ειναι μονόδρομος.
Μα τί γ@μ@το σκηνικό να είσαι μόνος ,σε ένα εντελώς ερημικόψκαι άγριο τοπίο, να γλυκοχαράζει ο ήλιος, να φαίνεται αυτό το πορτοκαλί χρώμα πίσω από το βουνό και να σε περιμένει τί άλλο παρά ένα ακόμα πιο ωραίο τοπίο!!! Ελευθερία!!!!
Ή θάλασσα σχεδόν λαδιάς, να την σχίζεις με τις πεδιλιές σου και να ανυπομονείς να φτάσεις στο σημείο.
Ένα σημείο το οποίο ακόμα και τώρα κρατάει αυγουστιάτικες μπάφες οι οποίες έχουν ευτυχώς ρίξει το αυγό .
Το νερό 2 μέτρα βάθος, τα βράχια σύμμαχος κολλητά σε εμένα και οι μπάφες να τριγυρνούν με μικρή ταχύτητα και όχι γρήγορα όπως τους προηγούμενους μήνες.
Δυστυχώς κρατούσαν απόσταση και ή μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε ήταν μία οριακή βολή που μετετράπη σε αστοχία.
Η ώρα πέρασε και στον γυρισμό σε ένα ψευτοκάρτερο περνά το ψαράκι (άμα σε θέλει). Στην αρχή το πέρασα για μπάφα, όμως προ εκπλήξεως μου ήταν ένα μεγάλο μυξήνι.
Και ή απορία μου είναι η εξής: τόσα μα τόσα χρόνια ψαρευω, πρώτη μου φορά συναντω τέτοιο μυξήνι. Μεγαλώνουν τόσο πολύ? Θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα επιμιξίας μπάφας μυξηνιού?(χαζή ερώτηση?) Ά επίσης ήήταν δυστυχώς αυγωμένο μιας και ο καιρός αναπαραγωγής των μηξυνιών είναι παρατεταμένος.
Όπως και να έχει, αφιερωμένο σε όλους με αγάπη και ιδιαίτερα στους ρηχοπατιάδες του φόρουμ.